JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri LIVRARI MARFA CU CAMIONETE


Jocuri Livrari Marfa Cu Camionete

Descriere Jocuri Livrari Marfa Cu Camionete: Iti pregatim un nou joc 3d, un joc in care tu va trebui sa livrezi cu ajutorul unei camionete mai multe butoaie cu benzina care vor avea rolul de marfa in varful muntilor. Misiunile din acest joc vor fi foarte grele deoarece tu nu va trebui sa atingi sau sa bruschezi cumva camioneta pentru ca risti ca butoaiele pe care le transporti sa ia foc. Drumul pe care vei conduce camioneta este unul foarte dificil si foarte greu de patruns, deci va trebui sa adaptezi viteza la conditiile de drum anevoioase de acolo. Livreaza cat mai repede butoaiele de benzina cu ajutorul camionetei insa cu atentie, pentru a primi punctele punctele bonus. Parcheaza cu atentie camioneta in locul rezervat din fata fabricilor unde va trebui sa transporti butoaiele cu benzina. Trebuie sa te ghidezi dupa sageata verde si sa mergi prudent.

Cuvinte cheie: jocuri cu camionete, jocuri de livrat marfa, jocuri cu camionete 3d, jocuri de transportat marfa, jocuri cu masini de livrari, jocuri mountain delivery 3d, jocuri cu livrari,


Y6.ro

JOCURI 3D

LIVRARI MARFA CU CAMIONETE
Comenteaza jocul LIVRARI MARFA CU CAMIONETE


Alte JOCURI 3D


Livrari Marfa Cu Camionete este un joc online ce face parte din categoria de jocuri 3d. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 17 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 4,326 ori. Speram ca jocul Livrari Marfa Cu Camionete a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.