JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri POOL LIVE PRO 3D


Jocuri Pool Live Pro 3d

Descriere Jocuri Pool Live Pro 3d: Pool Live Pro este probabil unul dintre cele mai tari jocuri cu biliard 3d de pe internet pe care le-am jucat si dintre cate exista. Acest joc ofera o experienta unica de a juca biliard, fiind si o grafica 3d e diferita fata a celorlalte jocuri de biliard din aceasta categorie. Pool Live Pro se joaca doar online, si va trebui sa joci in turnee pentru a castiga cat mai multe puncte. Pentru a juca acest joc trebuie ca mai intai sa iti faci cont, dureaza cateva secunde, dupa care vei putea incepe sa pornesti in goana de a domina campionatele de biliard. Acest joc seamana intr-o mare parte cu jocul de pe miniclip, 8 ball pool multiplayer, insa personal mie mi se pare a fi peste acest joc. Pentru inceput vei incepe in turnee unde miza este de 250 dupa care daca vei reusi sa castigi meciuri de biliard, vei avansa la alte turnee cu mize mult mai mari. Hai sa vedem cam ce scoruri poti sa scoti, lasa-ne un comentariu pana unde ai ajuns. Ca si in celelalt joc de biliard mentionat mai sus, trebuie sa ai mare grija sa nu bagi bilele adversarului, pentru ca-i vei face lui un bine, si foarte mare grija sa bagi bila neagra ultima. De asemenea mai poti juca biliard in genul snooker, biliard cu 9 bile si blackball. Totul depinde de ce iti place tie sa joci, eu personal prefer biliard in bile, succes!

Cuvinte cheie: jocuri pool live pro, jocuri biliard 3d, jocuri pool 3d, jocuri biliard miniclip, jocuri biliard online, jocuri snooker 3d, jocuri biliard 8 bile, jocuri biliard 9 bile,


Y6.ro

JOCURI BILIARD

POOL LIVE PRO 3D
Comenteaza jocul POOL LIVE PRO 3D


Alte JOCURI BILIARD


Pool Live Pro 3d este un joc online ce face parte din categoria de jocuri biliard. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 3 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 5,988 ori. Speram ca jocul Pool Live Pro 3d a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.