JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri ANGRY BIRDS BUBBLE


Jocuri Angry Birds Bubble

Descriere Jocuri Angry Birds Bubble: Angry birds bubble este un joc de indemanare in care tu trebuie sa incerci sa elimini bilele angry birds care sunt in diverse culori. Pasarile furioase acum au ajuns sa fie controlate de catre tine si eliminate din acest joc. Trebuie sa te folosesti de tunul aruncator de bile, in cazul acesta de pasari, pentru a elimina bilele angry birds. Acest joc seamana cu jocurile de genul bubbles in care trebuia sa arunci cu tunul in bilele din joc. Pentru a putea elimina bilele din joc trebuie sa selectezi cate 3 pasari furioase de aceeasi culoare. Vei folosi mouse-ul ca sa elimini angry birds.

Cuvinte cheie: jocuri cu pasari furioase, jocuri bubbles, jocuri cu tunuri cu bile, jocuri de eliminat bile, jocuri cu bile 2015,


Y6.ro

JOCURI CU BILE

ANGRY BIRDS BUBBLE

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul ANGRY BIRDS BUBBLE


Alte JOCURI CU BILE


Angry Birds Bubble este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu bile. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 4 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 3,551 ori. Speram ca jocul Angry Birds Bubble a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.