JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri AUTOBUZE LUNGI DE IARNA


Jocuri Autobuze Lungi De Iarna

Descriere Jocuri Autobuze Lungi De Iarna: De mic copil ti-ai dorit sa devii sofer pe autobuz. Acum, este prima data cand conduci autobuze lungi de iarna, pana acum ai condus decat autobuze normale si pe timp de vara. Acum fiindca condiitile atmosferice s-au schimbat, tu trebuie sa fii atent in timp ce conduci aceste autobuze duble, deoarece ai alta greutate pe care va trebui sa o controlezi si in plus de asta mai e si zapada care mareste distanta de franare. Condu cu mare grija autobuzele lungi de iarna, parcheaza cu grija in statie, ia pasagerii, dupa care mergi mai departe pana la urmatoarea statie unde vei avea aceeasi treaba de facut. Urmeaza sagetile din joc pentru a conduce autobuzul catre urmatoarea statie si ai grija la traficul urban.

Cuvinte cheie: jocuri de condus autobuze, jocuri cu autobuze mari, jocuri cu autobuze lungi, jocuri cu autobuze duble, jocuri de iarna, jocuri cu autobuze de parcat, jocuri cu autobuze prin oras, jocuri cu autobue noi,


Y6.ro

JOCURI CU AUTOBUZE

AUTOBUZE LUNGI DE IARNA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul AUTOBUZE LUNGI DE IARNA


Alte JOCURI CU AUTOBUZE


Autobuze Lungi De Iarna este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu autobuze. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 13 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 6,765 ori. Speram ca jocul Autobuze Lungi De Iarna a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.