JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri BASCHET 3D ARUNCARI LA COS


Jocuri Baschet 3d Aruncari La Cos

Descriere Jocuri Baschet 3d Aruncari La Cos: Baschetul este un sport foarte frumos care iti antreneaza corpul. In acest joc te vei juca baschet 3d si va trebui sa faci antrenamente aruncand la cos mingea de baschet. Doar asa vei putea deveni un jucator de baschet foarte cunoscut in intreaga lume. Exerseaza dupa care aplica ceea ce ai invatat in aceste jocuri tari cu baschet 3d. Pentru inceput vei incepe prin a face aruncari la cos de aproape cosului de baschet urmand ca pe urma ce avansezi sa treci catre un alt nivel in care trebuie sa executi aruncari din pozitii mai grele. Pentru a arunca la cosul de baschet o sa folosesti mouse-ul pentru a-ti trasa traiectoria si puterea de aruncare a mingii. Nu te grabi, pentru ca graba strica treaba , chiar si in jocurile de baschet in care trebuie sa te antrenezi. Baschetul din acest joc este unul de tip urban, te vei antrena la liceul de langa tine si vei invata cum sa faci cele mai bune aruncari la cos.

Cuvinte cheie: jocuri baschet 3d, jocuri cu aruncari la cos, jocuri cu basket, jocuri baschet urban, jocuri baschet de strada, jocuri baschet 2015, jocuri baschet miniclip, jocuri miniclip 3d, jocuri baschet unity 3d,


Y6.ro

JOCURI SPORT

BASCHET 3D ARUNCARI LA COS
Comenteaza jocul BASCHET 3D ARUNCARI LA COS


Alte JOCURI SPORT


Baschet 3d Aruncari La Cos este un joc online ce face parte din categoria de jocuri sport. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 12 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 3,638 ori. Speram ca jocul Baschet 3d Aruncari La Cos a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.