JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri BEJEWELED 3


Jocuri Bejeweled 3

Descriere Jocuri Bejeweled 3: Toata lumea a auzit de jocurile bejweled in care tu colectionezi diamante pretioase. Trebuie sa unesti cate 3 diamante de aceeasi culoare pe care le vei elimina. Trebuie sa tragi de bile ca sa le unesti, iar daca nu vei reusi sa aduni cate 3 diamante de aceeasi culoare si forma, atunci acestea nu vor fi eliminate si va trebui sa cauti alta posibilitate de a le elimina. Bejeweled 3 este un joc care poate fi jucat oricand, in pauza de la scoala sau cand esti acasa si cauti un joc anti plictiseala dar nu gasesti. Pentru a putea trece la urmatoarele nivele va trebui sa strangi un anumit numar de puncte, totul depinde doar de tine unde vei putea ajunge. Foloseste bineinteles mouse-ul ca sa joci jocul Bejeweled.

Cuvinte cheie: jocuri cu bejeweled, jocuri cu diamante pretioase, jocuri de unit diamante, jocuri bejeweled 2015, jocuri cu cuburi,


Y6.ro

JOCURI CU BILE

BEJEWELED 3
Comenteaza jocul BEJEWELED 3


Alte JOCURI CU BILE


Bejeweled 3 este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu bile. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 11 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 7,944 ori. Speram ca jocul Bejeweled 3 a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.