JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri CAMPIONATUL DE PESCUIT


Jocuri Campionatul De Pescuit

Descriere Jocuri Campionatul De Pescuit: Hai sa pescuim online in acest joc de pescuit unde va trebui sa dai la peste online. Trebuie sa pescuiesti si sa fii cat mai tare ca sa poti sa tragi pestele din apa care se zbate si nu vrea sub nicio forma sa se lase prins. Campionatul de pescuit este un joc de pescuit in care tu trebuie sa prinzi cat mai mult peste pentru a-ti putea asigura trofeul mult dorit. Pentru a ajunge aici ca sa prinzi peste mult trebuie sa te upgradezi luandu-ti o undita buna, atentie multa si alte ustensile care nu ar trebui sa lipseasca din trusa unui pescar profesionist. Trebuie sa arunci undita, dupa care trebuie sa fii pe faza, iar atunci cand pestele a tras, apesi pe "Pull" si insisti ca pestele sa iasa din apa, daca nu vei pierde pestele si sansele de a castiga acest trofeu se vor diminua. O sa prinzi pesti precum crap, stiuca, somn si alte specii de care doar un pescar adevarat a auzit.

Cuvinte cheie: jocuri de prins peste, jocuri de pescuit, jocuri de pescuit online, jocuri de pescuit stiuca, jocuri de pescuit somn,


Y6.ro

JOCURI DE PESCUIT

CAMPIONATUL DE PESCUIT
Comenteaza jocul CAMPIONATUL DE PESCUIT


Alte JOCURI DE PESCUIT


Campionatul De Pescuit este un joc online ce face parte din categoria de jocuri de pescuit. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 3 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 10,786 ori. Speram ca jocul Campionatul De Pescuit a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.