JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri CU MOTOTCICLETA PE ZAPADA NEAGRA


Jocuri Cu Mototcicleta Pe Zapada Neagra

Descriere Jocuri Cu Mototcicleta Pe Zapada Neagra: Ai mai jucat pana acum un joc in care trebuia sa mergi cu motocicleta pe zapada neagra? Iti spunem noi ca nu, cu siguranta nu ai mai jucat un astfel de joc. In acest joc cu motociclete tu va trebui sa treci de obstacolele din joc care sunt la tot pasul si va trebui sa ambalezi la maxim motocicleta ta motocross pentru a putea trece de obstacole. Jocul se cheama cu motocicleta pe zapada neagra deoarece nu exista niciun fel de lumina, nici tu la motocicleta nu ai deloc lumina si trebuie sa te descurci asa. Acest joc cu scheme este unul dintre cele mai tari jocuri cu motociclete in care trebuie sa fii foarte atent mai ales ca acum ninge incontinuu iar iarna nu e un anotimp potrivit pentru a iesit cu motocicleta motocross afara. Foloseste tastele directionale ca sa conduci motoreta motocross si tasta space pentru a sari peste unele obstacole mai dificile.

Cuvinte cheie: jocuri cu motociclete motocross, jocuri de iarna, jocuri motociclete cu obstacole, jocuri cu motociclete de teren,


Y6.ro

JOCURI CU MOTOCICLETE

CU MOTOTCICLETA PE ZAPADA NEAGRA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul CU MOTOTCICLETA PE ZAPADA NEAGRA


Alte JOCURI CU MOTOCICLETE


Cu Mototcicleta Pe Zapada Neagra este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu motociclete. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 15 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 1,550 ori. Speram ca jocul Cu Mototcicleta Pe Zapada Neagra a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.