JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri DESZAPESTE PARCAREA


Jocuri Deszapeste Parcarea

Descriere Jocuri Deszapeste Parcarea: Fiindca acum suntem in plina iarna iar zapada este foarte mare si pe soferi ii enerveaza acest lucru, astazi vom ajuta la deszapezirea parcarilor. Ca sa deszapezim parcarea va trebui sa folosim acest tractor cu plug care va trebui sa dai toata zapada intr-o parte acolo unde scrie Plow all snow here, in dreptunghiul verde din colt. Trebuie sa termini cat mai repede parcarea deoarece soferii vor trebui sa plece la munca cu masina, dar nu vor putea ca parcarea e inzapezita. Trebuie sa folosesti doar tastele directionale iar cu ajutorul plugului vei impinge zapada in patratul verde din colt.

Cuvinte cheie: jocuri de deszapezit, jocuri de dezepezit drumuri, jocuri de dezapezit cu tractorul, jocuri cu pluguri, jocuri de dezapezit parcarea,


Y6.ro

JOCURI CU TRACTOARE

DESZAPESTE PARCAREA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul DESZAPESTE PARCAREA


Alte JOCURI CU TRACTOARE


Deszapeste Parcarea este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu tractoare. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 9 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 1,832 ori. Speram ca jocul Deszapeste Parcarea a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.