JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri ELICOPTERUL DE SALVARE


Jocuri Elicopterul De Salvare

Descriere Jocuri Elicopterul De Salvare: Elciopterul de salvari este un joc in care tu trebuei sa faci in asa fel incat sa ajungi la incidentele ce au avut loc si va trebui sa salvezi toti oamenii ce au suferi rani mai grave sau mai putin grave. In acest joc va trebui sa salvezi oamenii dar si sa stingi incendiile care s-au iscat. Pentru toate acestea o sa folosesti decat un singur elicopter. Parcurge toate lectiile dupa care vei porni sa zbori si sa salvezi vieti omenesti. Foloseste tastele directionale ca sa pilotezi cum trebuie acest elicopter. O sa fii cam ceea ce sunt elicopterele smurd care zboara si incearca sa salveze oamenii de la diverse cauze.

Cuvinte cheie: jocuri cu elicoptere, jocuri de pilotat elicoptere, jocuri cu pompieri, jocuri cu elicoptere de salvare, jocuri cu elicoptere de pompieri, jocuri cu elicoptere de stins incendii, jocuri de stins focul, jocuri cu elicoptere 2015, jocuri cu elicoptere smurd,


Y6.ro

JOCURI CU AVIOANE

ELICOPTERUL DE SALVARE

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul ELICOPTERUL DE SALVARE


Alte JOCURI CU AVIOANE


Elicopterul De Salvare este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu avioane. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 12 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 9,051 ori. Speram ca jocul Elicopterul De Salvare a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.