JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri ELSA LA SPITALUL DE ANIMALE


Jocuri Elsa La Spitalul De Animale

Descriere Jocuri Elsa La Spitalul De Animale: Elsa la spitalul de animale este un joc in care prietena noastra Elsa va trebui sa aiba grija de animalutele de la spital, si sa le ajute sa se faca bine. Daca nu stiai, Elsa are si specializarea de medic veterinar iar acum vrea sa faca o fapta buna asa ca s-a angajat voluntar la acest spital de animalute. La spitalul de animale asteapta mai multe animale sa se faca bine printre care pisici, caini, cerbi si chiar pinguini si iepurasi. Elsa va trebui sa-i ia pe fiecare in parte si sa-i ajute sa se faca bine, diagnosticandu-i dupa care va trebui sa ii opereze acolo unde va fi nevoie sau daca nu le va da tratamentul ce-i va face bine. Spre exemplu cerbul se simte rau si are nevoie de mai multe tratamente precum, tratament la dinti, la spate si sa fie potcovit. Urmeaza cu grija si cu atentie instructiunile pentru a face din nou aceste animalute dragute sa zambeasca :)

Cuvinte cheie: jocuri cu elsa, jocuri de avut grija de animale, jocuri cu medici veterinari, jocuri cu animale de ingrijit, jocuri cu cerbi, jocuri cu pisici, jocuri cu caini, jocuri cu pinguini, jocuri de ingrijit pisici, jocuri de ingrijit caini, jocuri cu spitale, jocuri cu spitale de animale,


Y6.ro

JOCURI CU ANIMALE

ELSA LA SPITALUL DE ANIMALE

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul ELSA LA SPITALUL DE ANIMALE


Alte JOCURI CU ANIMALE


Elsa La Spitalul De Animale este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu animale. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 9 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 4,100 ori. Speram ca jocul Elsa La Spitalul De Animale a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.