JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri EXAMEN AUTO 3D


Jocuri Examen Auto 3d

Descriere Jocuri Examen Auto 3d: Astazi este o zi foarte importanta din ziua ta pentru ca te pregatesti sa dai examenul auto, iar daca vei reusi sa treci de acest examen vei deveni sofer cu acte in regula. Insa totul depinde de tine daca vei reusi si vei trece de toate probele pe care acest joc unity 3d le are. Te asteapta 10 nivele de care va trebui sa treci ca sa te poti declara sofer. Va trebui sa parchezi masina, sa faci slalom printre jaloane si sa nu le atingi si alte multe probe pe care oricine le-a dat la scoala de soferi. Daca nu vei reusi sa treci acest joc atunci nu vei fi declarat sofer, si va trebui sa te pregatesti jucand alte jocuri cu masini si jocuri de parcari de pe site-ul nostru, dupa care vei reveni la jocul examen auto 3d unde vei incerca din nou sa-ti iei carnetul de sofer.

Cuvinte cheie: jocuri examen auto, jocuri cu parcari 3d, jocuri de luat carnetul de soferi, jocuri cu permis de conducere, jocuri de condus masini, jocuri cu masini unity 3d,


Y6.ro

JOCURI CU MASINI

EXAMEN AUTO 3D
Comenteaza jocul EXAMEN AUTO 3D


Alte JOCURI CU MASINI


Examen Auto 3d este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu masini. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 15 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 4,297 ori. Speram ca jocul Examen Auto 3d a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.