JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri EXCAVATORUL CU REMORCA


Jocuri Excavatorul Cu Remorca

Descriere Jocuri Excavatorul Cu Remorca: Fiindca tractorul cu care transportai deobicei remorcile umplute cu marfa s-a stricat, acum vei folosi un excavator pentru a transporta toata marfa grea. Excavatorul cu remorca este un joc foarte interesant, care il vor juca cei mai tari baieti de pe site-ul nostru. Vei transporta materiale de constructii folosind excavatorul care este cuplat la 3 remorci incarcate pana la refuz. Tu trebuie sa conduci excavatorul cu atentie si sa te asiguri ca marfa va ajunge in regula la destinatie. Vei cara tuburi, tevi si alte materiale grele care necesita mare grija in timp ce le transporti, deoarece daca le vei scapa din remorci vor putea omori oameni. Joaca jocul folosind tastele directionale. Ai de asemenea grija sa te incadrezi in timpul din fiecare nivel.

Cuvinte cheie: jocuri cu excavatoare, jocuri excavatoare cu remorca, jocuri tractoare cu remorci, jocuri cu utilaje agricole, jocuri cu tractoare 2015, jocuri cu tractoare cu remorci grele, jocuri de carat marfa,


Y6.ro

JOCURI CU TRACTOARE

EXCAVATORUL CU REMORCA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul EXCAVATORUL CU REMORCA


Alte JOCURI CU TRACTOARE


Excavatorul Cu Remorca este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu tractoare. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 16 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 4,428 ori. Speram ca jocul Excavatorul Cu Remorca a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.