JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri LOCOMOTIVA CU MARFA


Jocuri Locomotiva Cu Marfa

Descriere Jocuri Locomotiva Cu Marfa: Bine ai venit in anul 1900 unde trenurile cu aburi sunt cel mai folosit mijloc de a transporta marfa. Lucrezi ca conductor pe un asemenea trenu cu aburi si scopul tau este de a transporta marfa in maxime conditii de siguranta. Locomotiva cu marfa este unul dintre cele mai tari jocuri cu trenuri de pe jocuri7.ro, un joc in care tu trebuie sa fii atent la maxim fiindca in anii 1900 reteaua de cai ferate nu era la fel de dezvoltata cum este acum, si mai apar unele denivelari la sinele de linie ferata. Cara marfa cu locomotiva procedand astfel, la inceput va trebui sa stai sa incarci vagoanele cu marfa, dupa care va trebui sa pornesti usor in cursa. Tine minte ca folosesti un tren cu aburi asa ca nu te forta sa prinzi viteza mare ca va fi rau pentru tine.

Cuvinte cheie: jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu locomotive de marfa, jocuri cu trenuri cu aburi, jocuri cu marfaruri, jocuri cu locomotive si vagoane, jocuri cu trenuri 2015,


Y6.ro

JOCURI CU TRENURI

LOCOMOTIVA CU MARFA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul LOCOMOTIVA CU MARFA


Alte JOCURI CU TRENURI


Locomotiva Cu Marfa este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu trenuri. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 10 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 3,011 ori. Speram ca jocul Locomotiva Cu Marfa a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.