JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri LOVITURI DIN CAREU


Jocuri Lovituri Din Careu

Descriere Jocuri Lovituri Din Careu: Am adaugat cel mai nou joc 2015 de fotbal, un joc in care tu trebuie sa inscrii cat mai multe goluri din careu. Insa pentru a inscrie goluri din careu, chiar daca spatiul este foarte mic de poarta, nu va fi chiar asa de usor de marcat goluri. Trebuie sa fii foarte atent, sa iti alegi o pozitie buna din care vei incerca sa marchezi. Apararea adversa este foarte buna, tu vei fi singurul jucator din careu, restul sunt adversarii tai. Marcheaza goluri pentru a te califica mai departe, si pentru a ajunge de ce nu sa castigi aceasta cupa pe care orice echipa de fotbal doreste sa o castige. Foloseste mouse-ul pentru a suta la poarta, si incearca sa sutezi din timp, fie cu capul fie cu piciorul, depinde de cum vei primi mingea, pe sus, sau pe jos. Alege-ti o echipa din cele mai cunoscute campionate de fotbal din lume si hai sa castigam acest trofeu. Loviturile le vei suta din jurul punctului de la 11 metri, de acolo de unde se executaq in general penalty-urile.

Cuvinte cheie: jocuri fotbal din careu, jocuri cu lovituri libere, jocuri penalty, jocuri fotbal online, jocuri de tras la poarta, jocuri cu suturi la poarta, jocuri fotbal 3d, jocuri penaltiuri, jocuri fotbal 2015, jocuri penalty 2015, jocuri campionat de fotbal,


Y6.ro

JOCURI FOTBAL

LOVITURI DIN CAREU

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul LOVITURI DIN CAREU


Alte JOCURI FOTBAL


Lovituri Din Careu este un joc online ce face parte din categoria de jocuri fotbal. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 12 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 3,909 ori. Speram ca jocul Lovituri Din Careu a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.