JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PARCARI GRELE MASINI SPORT


Jocuri Parcari Grele Masini Sport

Descriere Jocuri Parcari Grele Masini Sport: Masinile sport deobicei sunt foarte scumpe, iar cei ce le conduc au foarte mare grija mai ales atunci cand le parcheaza. Un prieten ti-a incredintat masina la care el tine cel mai mult, este vorba despre un Audi foarte scump de care tu va trebui sa ai grija sa nu il lovesti si sa il zgarii de celelalte masini parcate sau de celelalte masini care se afla pe strada in timp ce o conduci. Trebuie sa urmezi sagetile din joc ca sa parchezi masina sport fix acolo unde trebuie. Masina sport va trebui sa o parchezi in cele mai grele spatii de unde vei putea iesi cu greu. Va trebui sa o parchezi astfel, acolo unde scrie Back va trebui sa o parchezi cu spatele, iar acolo unde scrie Front o sa o parchezi cu fata. Doar asa parcarea va fi validata si vei putea trece la urmatorul nivel si mai complicat in care tu va trebui sa fii cu ochii in patru ca sa iti parchezi super bolidul tau de lux.

Cuvinte cheie: jocuri de parcat masini, jocuri cu parcari grele, jocuri cu masini sport, jocuri de parcat masini sport, jocuri cu audi, jocuri cu lamborghini, jocuri cu bolizi, jocuri cu masini de viteza, jocuri de condus masini, jocuri cu parcari 2015, jocuri cu parcari 3d, jocuri cu masini rapide, jocuri cu masini de viteza,


Y6.ro

JOCURI CU PARCARI

PARCARI GRELE MASINI SPORT

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul PARCARI GRELE MASINI SPORT


Alte JOCURI CU PARCARI


Parcari Grele Masini Sport este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu parcari. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 13 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 5,540 ori. Speram ca jocul Parcari Grele Masini Sport a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.