JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PARCHEAZA AUTOBUZUL CU ETAJ


Jocuri Parcheaza Autobuzul Cu Etaj

Descriere Jocuri Parcheaza Autobuzul Cu Etaj: Autobuzele cu etaj sunt mai greu de condus datorita gabaritului mare. Ele trebuie conduse cu atentie de cei mai priceputi soferi. Daca esti si tu un sofer profesionist, atunci parcheaza autobuzul cu etaj fix in centrul Londrei de unde va trebui sa iei niste pasageri. Condu pasagerii prin centrul unui dintre cele mai cunoscute orase din lume, Londra, si dupa aia parcheaza autobuzul la locul de destinatie. Ai grija sa nu faci miscari gresite, sa nu busesti autobuzul de diverse obstacole din jurul tau. Mult succes si ai grija ca autobuzul londonez nu e chiar asa usor de parcat!

Cuvinte cheie: jocuri cu autobuze cu etaje, jocuri cu autobuze londoneze, jocuri cu autobuze mari, jocuri de parcat autobuze, jocuri cu autobuze etajate,


Y6.ro

JOCURI CU AUTOBUZE

PARCHEAZA AUTOBUZUL CU ETAJ

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul PARCHEAZA AUTOBUZUL CU ETAJ


Alte JOCURI CU AUTOBUZE


Parcheaza Autobuzul Cu Etaj este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu autobuze. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 4 Februarie 2015 si a fost jucat pana acum de 3,174 ori. Speram ca jocul Parcheaza Autobuzul Cu Etaj a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.