JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PARCHEAZA AUTOBUZUL IN ORAS


Jocuri Parcheaza Autobuzul In Oras

Descriere Jocuri Parcheaza Autobuzul In Oras: A venit vremea sa revii din nou la locul de munca acolo unde vei conduce un autobuz in oras cu care va trebui sa transporti pasagerii. Parcheaza autobuzul in oras este un joc in care tu trebuie sa parchezi autobuzul in statie pentru a urca pasagerii in autobuz. Daca ai parcat autobuzul corect vei trece la urmatorul nivel. Termina toate nivelel de parcat autobuzul dupa care vei merge mai departe acasa unde te vei odihni, si vei incepe dupa aia in urmatoarea zi la fel. Ca sa parchezi autobuzul unity 3d in oras o sa folosesti decat sagetile. Daca iti plac jocurile cu autobuze 3d atunci neaparat trebuie sa incerci si acest joc super tare.

Cuvinte cheie: jocuri de parcat autobuze 3d, jocuri cu autobuze 3d, jocuri de condus autobuze, jocuri cu autobuze cu pasageri, jocuri cu autobuze prin oras, jocuri cu autobuze cu volan,


Y6.ro

JOCURI CU AUTOBUZE

PARCHEAZA AUTOBUZUL IN ORAS
Comenteaza jocul PARCHEAZA AUTOBUZUL IN ORAS


Alte JOCURI CU AUTOBUZE


Parcheaza Autobuzul In Oras este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu autobuze. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 16 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 8,503 ori. Speram ca jocul Parcheaza Autobuzul In Oras a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.