JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PARCHEAZA LIMUZINA


Jocuri Parcheaza Limuzina

Descriere Jocuri Parcheaza Limuzina: Lucrezi la un hotel foarte luxos unde vin foarte multe vedete. Tu te ocupi in mod special de masinile vedetelor pe care va trebui sa le parchezi in parcarea de la hotel. Vedetele conduc doar limuzine, iar acum tu va trebui sa parchezi aceste limuzine care sunt foarte mari ca dimensiuni, dar si foarte luxoase, si pe care tu va trebui sa le conduci in parcare si sa le parchezi cu atentie maxima. Vei parca limuzine de lux, dar si masini sport de lux pe care nu le vezi in fiecare zi pe strada, acestea costand sute de mii de euro si avand sute de cai putere sub capota.

Cuvinte cheie: jocuri de parcat masini, jocuri cu parcari 2015, jocuri cu limuzine, jocuri de parcat limuzine, jocuri de parcat masini sport,


Y6.ro

JOCURI CU PARCARI

PARCHEAZA LIMUZINA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul PARCHEAZA LIMUZINA


Alte JOCURI CU PARCARI


Parcheaza Limuzina este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu parcari. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 2 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 12,979 ori. Speram ca jocul Parcheaza Limuzina a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.