JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PERMIS PENTRU AUTOBUZUL SCOLAR


Jocuri Permis Pentru Autobuzul Scolar

Descriere Jocuri Permis Pentru Autobuzul Scolar: Pentru a conduce autobuzul scolar ai nevoie de o licenta sau de un permis special. Daca vei reusi sa iei permisul pentru autobuzul scolar atunci te vei putea angaja ca sofer la aceasta scoala care are nevoie de un sofer experimentat pe autobuzul scolar. Trebuie sa treci toate probele din joc ca sa te poti declara sofer pentru autobuzul scolar cu acte in regula. Acest joc este un joc in care tu va trebui sa dai diverse probe precum mers slalom printre jaloane, va trebui sa parchezi autobuzul sau va trebui sa ai grija atunci cand pietonii iti apar in fata si va trebui sa franezi din timp, sa anticipezi situatia. Ai 17 nivele pe care daca le vei trece vei avea permisul de sofer de autobze in buzunar. Mult succes!

Cuvinte cheie: jocuri cu autobuze scolare, jocuri cu permise auto, jocuri de luat permisul, jocuri de parcat autobuze, joc School Bus License, jocuri de condus autobuzul, jocuri permis pentru autobuz, jocuri cu autobuze 2015, jocuri de luat licenta auto,


Y6.ro

JOCURI CU AUTOBUZE

PERMIS PENTRU AUTOBUZUL SCOLAR

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul PERMIS PENTRU AUTOBUZUL SCOLAR


Alte JOCURI CU AUTOBUZE


Permis Pentru Autobuzul Scolar este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu autobuze. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 16 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 5,690 ori. Speram ca jocul Permis Pentru Autobuzul Scolar a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.