JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri SARUTA PRINTESA RAPUNZEL


Jocuri Saruta Printesa Rapunzel

Descriere Jocuri Saruta Printesa Rapunzel: Rapunzel tocmai s-a indragostit de un print nobil pe care ea il iubeste la nebunie. Rapunzel are o temere aceea ca printul nu o iubeste la fel de mult precum ea il iubeste pe el. Printul ii va dovedi lui Rapunzel ca el o iubeste mai mult ca pe oricine are iubi pe aceasta lume. Dar pentru a-i dovedi ca o iubeste, el va trebui sa o sarute pe printesa Rapunzel care se afla langa el. Dar mai este un mic impediment ce nu face posibil sarutul dintre cei doi, calul Maximus care se uita la ei. Atunci cand calul Maximus nu se uita la cei doi, printul o poate saruta pe printesa, exact asa ca in basmele cu indragostiti. Pentru a merge mai departe la urmatorul nivel, trebuie sa umpli bara de sus folosind mouse-ul.

Cuvinte cheie: jocuri cu saruturi, jocuri cu rapunzel, jocuri cu printese, jocuri de sarutat pe ascuns, jocuri cu pupici, jocuri love, jocuri cu dragoste, jocuri kiss, jocuri cu printi si printese,


Y6.ro

JOCURI BARBIE

SARUTA PRINTESA RAPUNZEL

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul SARUTA PRINTESA RAPUNZEL


Alte JOCURI BARBIE


Saruta Printesa Rapunzel este un joc online ce face parte din categoria de jocuri barbie. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 11 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 2,099 ori. Speram ca jocul Saruta Printesa Rapunzel a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.