JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri SUTURI PENALTY


Jocuri Suturi Penalty

Descriere Jocuri Suturi Penalty: Joaca acum un joc de penalty in care va trebui sa te antrenezi cat mai bine si sa dai suturi la poarta dar si sa aperi. Fixeaza-ti traiectoria unde vei trage si elibereaza click-ul. Dupa ce ai sutat la poarta de la penalty, va trebui sa aperi si lovitura pe care adversarul tau o va suta la poarta. Alege-ti o echipa cu care vei intra in acest concurs si hai sa vedem daca esti bun ca portar dar si ca executant de penalty-uri. Foloseste mouse-ul si fii atent in timp ce sutezi sa nu dai prea tare si peste poarta.

Cuvinte cheie: jocuri cu penalty, jocuri cu lovituri de la 11 metri, jocuri fotbal penalty, jocuri penalty 2015, jocuri de sutat la poarta, jocuri de aparat penalty, jocuri de aparat fotbal,


Y6.ro

JOCURI FOTBAL

SUTURI PENALTY
Comenteaza jocul SUTURI PENALTY


Alte JOCURI FOTBAL


Suturi Penalty este un joc online ce face parte din categoria de jocuri fotbal. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 22 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 7,395 ori. Speram ca jocul Suturi Penalty a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.