JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TAIE PALMIERII DIN JUNGLA


Jocuri Taie Palmierii Din Jungla

Descriere Jocuri Taie Palmierii Din Jungla: Dupa ce am adaugat un joc asemanator ca acesta, in care trebuia sa tai copacii din padure, acum am adaugat si a2-a versiune a acestui joc care se numeste taie palmierii din jungla. De data aceasta ai un tractor mai puternic si mai bine facut cu care vei incerca sa tai palmierii din jungla care au imbatranit si care prezinta un risc pentru oamenii sau animalele din jungla care circula pe acolo. Ii vei taia folosind utilajul agricol la care ai muncit o viata pentru a-l realiza. Dupa ce ai ajuns la palmierii marcati din jungla, ii vei taia folosind mouse-ul. Dupa ce ai taiat palmierii va trebui sa ii transporti acasa la tine, iar apoi o vei lua de la inceput. Ai grija la oamenii si animalele care circula prin jungla sa nu ii calci.

Cuvinte cheie: jocuri de taiat palmieri, jocuri de taiat copaci, jocuri de taiat lemne, jocuri cu utilaje agricole, jocuri cu palmieri, jocuri cu tractoare de tras lemne,


Y6.ro

JOCURI CU TRACTOARE

TAIE PALMIERII DIN JUNGLA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TAIE PALMIERII DIN JUNGLA


Alte JOCURI CU TRACTOARE


Taie Palmierii Din Jungla este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu tractoare. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 11 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 5,408 ori. Speram ca jocul Taie Palmierii Din Jungla a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.