JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TINTE ASCUNSE IN PADURE


Jocuri Tinte Ascunse In Padure

Descriere Jocuri Tinte Ascunse In Padure: Arcasii au de obicei o privire foarte buna, ei fiind invatati sa observe tintele foarte repede si sa traga in ele folosind arcul cu sageti. In acest joc iti vei testa rapiditatea si vei vedea cam cat de repede poti sa observi toate tintele ascunse din padure. Trebuie sa le cauti peste tot, dupa ce le-ai gasit va trebui sa tii apasat click pe ele si sa tragi folosind arcul cu sageti. Tintele sunt mici, insa pentru ca tu esti un arcas foarte priceput va trebui sa le cauti pana ce le vei gasi. Doar asa vei putea trece mai departe, la un alt nivel in care vei deveni arcas profesionist.

Cuvinte cheie: jocuri cu arcasi, jocuri de gasit tinte, jocuri cu arcuri si sageti, jocuri cu arcuri 2015, jocuri cu arcuri 3d, jocuri cu arcuri in 2, jocuri cu arcuri si tinte,


Y6.ro

JOCURI CU ARCURI

TINTE ASCUNSE IN PADURE

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TINTE ASCUNSE IN PADURE


Alte JOCURI CU ARCURI


Tinte Ascunse In Padure este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu arcuri. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 8 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 3,118 ori. Speram ca jocul Tinte Ascunse In Padure a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.