JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TIRURI CU REMORCI 3D


Jocuri Tiruri Cu Remorci 3d

Descriere Jocuri Tiruri Cu Remorci 3d: Tirurile sunt cele mai greu de manevrat mai ales atunci cand au si remorci. Jocuri cu tiruri cu remorci 3d pe Jocuri7.ro sunt cele mai tari jocuri de pe internet. In acest joc tu trebuie ca sa parchezi acest camion imensa caruia ii este atasata o remorca. In primul rand tu va trebui ca sa conduci tirul in locul unde sunt remorci, dupa care va trebui sa conectezi tirul la remorca pe care o vei parca. Tiruri cu remorci 3d este un joc in care trebuie sa conduci tirul cu atentie ca sa nu il lovesti. Camionul asteapta ca sa-l parchezi. Daca ai nelamuriri, citeste cu atentie instructiunile jocului!

Cuvinte cheie: jocuri tiruri cu remorca, jocuri cu tiruri 3d, jocuri de condus tiruri, jocuri cu parcari 2015, jocuri cu parcari 3d, jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu camioane 3d, jocuri unity 3d 2015, jocuri de parcat tiruri 3d,


Y6.ro

JOCURI CU TIRURI

TIRURI CU REMORCI 3D
Comenteaza jocul TIRURI CU REMORCI 3D


Alte JOCURI CU TIRURI


Tiruri Cu Remorci 3d este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu tiruri. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 10 Februarie 2015 si a fost jucat pana acum de 19,969 ori. Speram ca jocul Tiruri Cu Remorci 3d a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.