JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TRENUL DE MARFA


Jocuri Trenul De Marfa

Descriere Jocuri Trenul De Marfa: A transporta marfa cu trenul este una dintre cele mai usoare dar si mai putin costisitoare metoda pe care multi dintre noi o folosesc. In acest joc esti conductor pe o locomotiva cu care va trebui sa transporti marfa si de care va trebui sa ai grija ca de ochii din cap. Cursa va avea loc pe sinele de cale ferata care sunt in suis si in coboras de aceea tu trebuie sa ai grija la viteza cu care vei manevra trenul cu marfa. Ai grija deoarece pe anumite portiuni linia ferata are unele denivelari ceea ce poate duce la pierderea controlului trenului si la pierderea marfii din vagoane. Remorcheaza vagoanele cu atentie, pentru inceput vei incepe doar cu un singur joc. Daca ai mai jucat si alte jocuri mania probabil ca stii cam cum sunt aceste tipuri de jocuri. Pentru inceput vei avea parte de un tren cu aburi, iar daca vei reusi sa strangi mai multi bani in acest joc, iti vei putea achizitiona un tren mai nou si mai rapid, un tren electric.

Cuvinte cheie: jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu locomotive de marfa, jocuri cu trenuri mania, jocuri cu trenuri 2015, jocuri cu trenuri cu aburi, jocuri cu trenuri electrice, jocuri cu marfare,


Y6.ro

JOCURI CU TRENURI

TRENUL DE MARFA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TRENUL DE MARFA


Alte JOCURI CU TRENURI


Trenul De Marfa este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu trenuri. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 10 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 3,541 ori. Speram ca jocul Trenul De Marfa a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.