JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Barbie Creator De Moda
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TALKING TOM ARE INFECTIE SI CERE AJUTOR


Jocuri Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor

Descriere Jocuri Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor: Talking tom s-a trezit cam devreme, din cauza ca gatul il cam deranjeaza pentru ca ia aparut o infectie mare de la prea multe bacterii adunate. Pentru motanul Tom i-ar face bine o vizita la medic, doar ca azi cam nici un doctor nu poate sa-l ajute fiind indisponibili, dar pot lasa pe mana ta aparatura de ultima generatie, ca sa gasesti microbii apoi sa-i distrugi cu ajutorul laserului. Gaseste tratamentul potrivit pentru pisica amuzanta si curata zona de bacterii cu laserul, pentru a fi din nou vesel.

Cuvinte cheie: jocuri cu talking tom, jocuri cu motanul tom, jocuri cu motanul vorbaret, jocuri cu pisica tom, jocuri talking tom,


Y6.ro

JOCURI CU ANIMALE

TALKING TOM ARE INFECTIE SI CERE AJUTOR

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TALKING TOM ARE INFECTIE SI CERE AJUTOR


Alte JOCURI CU ANIMALE


Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu animale. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 29 Decembrie 2015 si a fost jucat pana acum de 64,277 ori. Speram ca jocul Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.