JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Barbie Creator De Moda
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri MARIO SALVEAZA PRINTESA


Jocuri Mario Salveaza Printesa

Descriere Jocuri Mario Salveaza Printesa: Peach a fost rapita de cativa capcauni, fiind inchisa in varful unui turn si lasata acolo de aceste bestii care vor avea de-a face cu Mario eroul. Capcaunii i-au aruncat o funie in batjocure crezand ca Mario nu o sa se poata catara din cauza ca turnul este inalt si nu o sa reziste, dar cu ajutorul tau poate indeplini multe misiuni. Acest joc face parte din acele jocuri de cuvinte, cu diferite texte formate din trei, patru sau cinci litere. Tasteaza literele corect ca Mario sa poata urca pe funie, altfel va aluneca si va pierde din vieti cat si intreaga misiune iar Peach ramanand inchisa un timp.

Cuvinte cheie: jocuri cu printesa peach, jocuri cu capcauni, jocuri cu mario si printesa peach, jocuri de cuvinte, jocuri de cuvinte cu mario, jocuri cu printese,


Y6.ro

JOCURI CU MARIO

MARIO SALVEAZA PRINTESA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul MARIO SALVEAZA PRINTESA


Alte JOCURI CU MARIO


Mario Salveaza Printesa este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu mario. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 29 Decembrie 2015 si a fost jucat pana acum de 8,516 ori. Speram ca jocul Mario Salveaza Printesa a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.