JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri LABORATORUL LUI MARIO


Jocuri Laboratorul Lui Mario

Descriere Jocuri Laboratorul Lui Mario: Marea pasiune a lui Mario este cea de a amesteca si de a face diferite teste in laborator. Mario a creat acum in laboratorul sau niste creaturi pe care acum el va incerca sa le distruga, pentru ca aceste creaturi in loc sa faca bine, ele fac mult rau omenirii. Mario va folosi un tun lansator pe care l-a creat chiar la el in laborator, insa acest tun are un numar limitat de aruncari. Asa ca foloseste tunul cu grija sa nu risipesti incercarile. Arunca bombele cu atentie si distruge aceste creaturi monstruoase. Foloseste mouse-ul ca sa iti selectezi traiectoria si puterea de lansare.

Cuvinte cheie: jocuri cu bombe, jocuri cu mario 2015, jocuri cu laboratoare, jocuri cu creaturi monstru, jocuri cu tunuri, jocuri cu lansatoare,


Y6.ro

JOCURI CU MARIO

LABORATORUL LUI MARIO

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul LABORATORUL LUI MARIO


Alte JOCURI CU MARIO


Laboratorul Lui Mario este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu mario. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 29 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 2,595 ori. Speram ca jocul Laboratorul Lui Mario a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.