JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Barbie Creator De Moda
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri AUTOBUZE 3D


Jocuri Autobuze 3d

Descriere Jocuri Autobuze 3d: In acest joc tu o sa conduci autobuze 3d pe care va trebui ca sa le parchezi cu mare atentie. Esti la examenul pentru obtinerea licentei de conducere iar orice pas gresit te va duce la repetarea acestui examen. Ca sa poti obtine permisul pentru a putea conduce autobuze, trebuie sa treci toate nivelele acestui joc. Ai mai multe nivele, cele de la inceputul jocului cu autobuze fiind ma usoare, iar pe parcurs nivelul de dificultate creste. Trebuie sa le parchezi si sa nu darami jaloanele din jurul tau.

Cuvinte cheie: jocuri cu autobuze 3d, jocuri de parcat autobuze, jocuri cu parcari 2016, jocuri cu parcari 3d, jocuri cu permis pentru autobuzul scolar, jocuri de condus autobuze,


Y6.ro

JOCURI 3D

AUTOBUZE 3D
Comenteaza jocul AUTOBUZE 3D


Alte JOCURI 3D


Autobuze 3d este un joc online ce face parte din categoria de jocuri 3d. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 7 Mai 2016 si a fost jucat pana acum de 42,737 ori. Speram ca jocul Autobuze 3d a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.