JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri LAMBORGHINI 3D SIMULATOR


Jocuri Lamborghini 3d Simulator

Descriere Jocuri Lamborghini 3d Simulator: Acum ai ocazia de a conduce un super Lamburghini in acest joc 3d simulator. Tot ce trebuie sa faci este sa conduci Lamborghini-ul in acest circuit si sa fii foarte atent in timp ce-l conduci, deoarece este o masina foarte scumpa iar daca o vei busi vei suporta consecintele din buzunarul tau. Lamborghini-ul il vei conduce folosind tastele directionale si va trebui sa ai grija la curbele foarte stranse ce le vei regasi din joc si pe care va trebui sa le iei cu atentie. Deoarece jocul unity 3d este un joc foarte mare, te rugam sa ai ceva rabdare pana ce jocul se va incarca.

Cuvinte cheie: jocuri cu masini lamborghini, jocuri cu masini unity 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini simulatoare 3d, jocuri cu curse 3d, jocuri simulatoare 3d,


Y6.ro

JOCURI 3D

LAMBORGHINI 3D SIMULATOR
Comenteaza jocul LAMBORGHINI 3D SIMULATOR


Alte JOCURI 3D


Lamborghini 3d Simulator este un joc online ce face parte din categoria de jocuri 3d. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 18 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 7,729 ori. Speram ca jocul Lamborghini 3d Simulator a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.