JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri AUTOBUZUL MONSTRU


Jocuri Autobuzul Monstru

Descriere Jocuri Autobuzul Monstru: Autobuzul monstru este un joc in care tu vei avea de transportat pasageri in cele mai grele conditii iar pentru a-i transporta ai nevoie de un asemenea autobuz. Acest autobuz monstru este special pregatit cu roti mai mari si cu o putere de tractiune 8x8 deoarece el va trebui sa treaca prin conditii grele prin care de obicei trec masinile monstru sau masinile 4x4 special pregatite. Condu autobuzul monstru folosind sagetile si ai grija mare la unele gropi in care trebuie sa iti iei viteza mare pentru a trece de ele. Daca nu vei fi in stare sa treci peste aceste gropi, atunci va trebui sa o iei de la inceput, iar pasagerii tai se vor infuria. Condu autobuzul monstru cu atentie asa cum fac toti soferii profesionisti. Acest autobuz scolar modificat este unul dintre putinele autobuze capabile sa treaca peste orice conditie, asa ca ai grija cum te porti cu acest autobuz.

Cuvinte cheie: jocuri cu autobuze de condus, jocuri cu autobuze cu pasageri, jocuri cu camioane monstru, jocuri bus monster, jocuri cu autobuze 2016, jocuri cu autobuze scolare,


Y6.ro

JOCURI CU AUTOBUZE

AUTOBUZUL MONSTRU

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul AUTOBUZUL MONSTRU


Alte JOCURI CU AUTOBUZE


Autobuzul Monstru este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu autobuze. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 7 Mai 2016 si a fost jucat pana acum de 4,490 ori. Speram ca jocul Autobuzul Monstru a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.