JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri AVIOANE POMPIER


Jocuri Avioane Pompier

Descriere Jocuri Avioane Pompier: Esti in mijlocul Australiei, unde a luat loc un foc, iar incendiul este foarte mare si nu il vei putea stinge decat cu ajutorul avionului pompier. Cu ajutorul acestui avion tu vei imprastia acest praf cu care vei incerca sa stingi incendiul. Trebuie sa stingi toate incendiile din padure care pot pune in pericol locuintele aflate in apropiere. AI grija sa nu te prabusesti cu avionul pe apa sau atunci cand va trebui sa treci de muntii inalti. Ca sa joci acest joc, trebuie sa pilotezi avionul folosind tastele directionale, cu care vei incerca sa controlezi avionul cat mai bine.

Cuvinte cheie: jocuri cu avioane de pompieri, jocuri de stins incendii, jocuri de stins focul, jocuri de pilotat avioane, jocuri cu elicoptere 3d, jocuri de zburat, jocuri cu pompieri,


Y6.ro

JOCURI CU AVIOANE

AVIOANE POMPIER

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul AVIOANE POMPIER


Alte JOCURI CU AVIOANE


Avioane Pompier este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu avioane. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 12 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 3,099 ori. Speram ca jocul Avioane Pompier a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.