JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri BARCI CU PIRATI


Jocuri Barci Cu Pirati

Descriere Jocuri Barci Cu Pirati: Esti in rolul unui pirat si conduci o corabie foarte mare si doresti ca sa cuceresti cat mai multe teritorii care sunt bogate in aur si in mai multe materiale pretioase. Pentru a cuceri aceste teritorii trebuie ca sa folosesti tunul cu bombe pe care il vei folosi pentru a distruge barcile ce iti stau in cale. Alege-ti traiectoria dar si puterea cu care vei arunca bombele cu care vei distruge barcile adverse. Corabia plina cu pirati din care faci si tu parte trebuie sa fie mereu una activa, caci doar asa vei putea sa te imbogatesti. Foloseste mouse-ul ca sa distrugi celelalti barci.

Cuvinte cheie: jocuri cu corabii de pirati, jocuri cu pirati, jocuri cu barci cu bombe, jocuri de distrus barci, jocuri cu bombe, jocuri cu tunuri, jocuri de tras cu tunul, jocuri cu pirati din caraibe, jocuri cu tunuri cu bombe,


Y6.ro

JOCURI CU BARCI

BARCI CU PIRATI

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul BARCI CU PIRATI


Alte JOCURI CU BARCI


Barci Cu Pirati este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu barci. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 5 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 2,903 ori. Speram ca jocul Barci Cu Pirati a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.