JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri BASCHET IN ECHIPA


Jocuri Baschet In Echipa

Descriere Jocuri Baschet In Echipa: Dupa ce ai invatat sa joci baschet, acum vei trece la un alt nivel, anumea sa joci baschet in echipa. Jocul de baschet in echipa consta in a juca pasa cu unul dintre colegii tai. Tu vei avea rolul de a ii pune mingea colegului tau de joc, dupa care acesta va trebui sa o introduca in cosul de baschet si sa marcheze un cos. Daca vei reusi sa marchezi cat mai multe cosuri, atunci inseamna ca esti bun iar marile echipe din NBA te vor contacta ca sa joci pentru ele. Foloseste mouse-ul ca sa setezi puterea si traiectoria in care vei arunca mingea de baschet.

Cuvinte cheie: jocuri baschet 3d, jocuri baschet, jocuri cu aruncari la cos, jocuri cu basket, jocuri baschet 2016, jocuri baschet 3d, jocuri baschet in 2,


Y6.ro

JOCURI SPORT

BASCHET IN ECHIPA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul BASCHET IN ECHIPA


Alte JOCURI SPORT


Baschet In Echipa este un joc online ce face parte din categoria de jocuri sport. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 7 Mai 2016 si a fost jucat pana acum de 4,186 ori. Speram ca jocul Baschet In Echipa a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.