JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri CATELUL BLOGGER LA OFTALMOLOG


Jocuri Catelul Blogger La Oftalmolog

Descriere Jocuri Catelul Blogger La Oftalmolog: Din pacate, inevitabilul s-a produs, iar catelul blogger a ajuns la oftalmolog prezentand o durere foarte mare la ochi. Parintii lui i-au spus sa nu mai stea mult pe internet, insa acesta nu a ascultat de sfaturile lor iar acum a ajuns la doctorul oftalmolog. Tu, fiind doctorul de animale si de ochi, va trebui sa il faci bine pe catelus deoarece el are nevoie de vedere pentru ca are de scris niste articole pe blog-ul sau. Pentru inceput catelul blogger va trebui sa fie testat de catre medicul oftalmolog, dupa care acesta va vedea ce tratament o sa ii aplice, in functie de cat de bine stie sa raspunda la intrebarile din joc. Doar tu il poti ajuta pe catelul blogger sa isi recapete vederea si sa se faca bine, raspunzand corect la toate intrebarile din joc. Vei face diverse teste prin care o sa vezi cam in ce stadiu se afla boala catelului. Utilizeaza instructiunile din joc pentru a trece peste toate testele necesare consultului.

Cuvinte cheie: jocuri cu catelul blogger, jocuri cu doctori oftalmologi, jocuri cu doctori de animale, jocuri cu caini, jocuri doctori de ochi,


Y6.ro

JOCURI CU ANIMALE

CATELUL BLOGGER LA OFTALMOLOG

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul CATELUL BLOGGER LA OFTALMOLOG


Alte JOCURI CU ANIMALE


Catelul Blogger La Oftalmolog este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu animale. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 11 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 2,911 ori. Speram ca jocul Catelul Blogger La Oftalmolog a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.