JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri IMPUSCA ZOBMII 3D


Jocuri Impusca Zobmii 3d

Descriere Jocuri Impusca Zobmii 3d: Impusca zombii 3d este cel mai nou joc din categoria jocuri cu impuscaturi, un joc in care zombii iti dau de furca si nu te lasa in pace sa iti continui activitatea la fabrica. Zombii au invadat firma in care tu lucrai si acum ai ramas decat tu cel ce nu a fost prins in capcana zombilor si va trebui sa te aperi cu orice chip pentru a scapa de zombii care te urmaresc. Va trebui sa ii impusti pe toti zombii care te urmaresc si care nu iti dau pace. In acest joc cu zombi 3d experienta oferita de joc este una super, deoarece jocul are o grafica unity 3d, daca ai mai jucat alte jocuri de pe site-ul nostru, vei sti despre ce este vorba in acest jocuri de tip unity 3d.

Cuvinte cheie: jocuri cu zombi 3d, jocuri de impuscat zombi, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri de omorit zombi, jocuri cu zombi, jocuri cu impuscaturi unity 3d, jocuri cu impuscaturi cu zombi,


Y6.ro

JOCURI CU IMPUSCATURI

IMPUSCA ZOBMII 3D
Comenteaza jocul IMPUSCA ZOBMII 3D


Alte JOCURI CU IMPUSCATURI


Impusca Zobmii 3d este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu impuscaturi. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 27 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 3,676 ori. Speram ca jocul Impusca Zobmii 3d a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.