JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri MASINI PARCATE ILEGAL


Jocuri Masini Parcate Ilegal

Descriere Jocuri Masini Parcate Ilegal: Masini care sunt parcate ilegal sunt peste tot, iar acestea incurca traficul. Pentru a decongestiona traficul, tu va trebui sa te folosesti de dubita ta pentru a face curatenie pe strazi, si vei incepe prin a ridica toate aceste masini parcate ilegal. Trebuie sa cauti toate masinile din oras care sunt parcate ilegal, vei parca in dreptul lor cu camioneta ta si vei incepe sa le remorchezi dupa care le vei duce la sediul unde se afla toate masinile ridicate. Trebuie sa te ghidezi dupa sageata pentru a ajunge la locul unde sunt masini parcate ilegal. Conduc cu atentie masina ca sa nu lovesti masinile ridicate.

Cuvinte cheie: jocuri de parcat masini, jocuri de condus masini, jocuri cu parcari ilegale, jocuri cu camionete, jocuri masini cu remorca,


Y6.ro

JOCURI CU MASINI

MASINI PARCATE ILEGAL

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul MASINI PARCATE ILEGAL


Alte JOCURI CU MASINI


Masini Parcate Ilegal este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu masini. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 29 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 2,341 ori. Speram ca jocul Masini Parcate Ilegal a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.