JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri OPERATIE LA DEGET


Jocuri Operatie La Deget

Descriere Jocuri Operatie La Deget: Aceasta fata tocmai se juca pe afara in parc cand deodata o bucatica de sticla i-a strapuns degetul iar acum fata trebuie sa fie operata de urgenta la deget. Jocul operatie la deget este un joc in care tu trebuie sa urmezi pasii doctorilor experti in operatii, deoarece tu esti un novice si o vei opera pe Laura la deget.Pentru a incepe operatia la deget vei incepe prin a curata rana de la osul degetului, dupa care va trebui sa alipesti degetul strapuns de sticla pe deget. Dupa ce ai facut acestea va trebui sa cosi cu atentie degetul, iar pentru a nu se cunoaste rana si pentru a fi mai bine izolata vei folosi aceasta banda alba. Dupa ceva timp fata va veni la control la tine la cabinet pentru a o vedea si ii vei da bandajul jos.

Cuvinte cheie: jocuri cu operatii la deget, jocuri de facut operatii la deget, jocuri cu doctori chirurgi, jocuri cu operatii 2015,


Y6.ro

JOCURI CU OPERATII

OPERATIE LA DEGET

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul OPERATIE LA DEGET


Alte JOCURI CU OPERATII


Operatie La Deget este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu operatii. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 16 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 6,566 ori. Speram ca jocul Operatie La Deget a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.