JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri ORASE DIN AMERICA


Jocuri Orase Din America

Descriere Jocuri Orase Din America: In acest joc te vei pregati mai bine la geografie prin a afla cat mai multe orase din America. Trebuie sa dai click pe diverse litere din joc pentru a compune astfel denumiri de orase din America. Jocul este foarte simplu, un joc de cultura generala in care cei mai buni la geografie vor trece cu brio peste acest joc, un joc care se joaca doar cu mouse-ul. Traseaza linii pe ecran cand crezi ca ai descoperit unul din orasele aflate in lista din dreapta. Cu cat vei termina mai repede, cu atat scorul tau va fi unul mai mare si vei avea sanse sa ajungi in topul celor mai buni jucatori si cunoscatori de geografie de pe site-ul nostru.

Cuvinte cheie: jocuri cu orase din america, jocuri de cultura generala, jocuri de geografie, jocuri de raspuns la intrebari, jocuri de gasit orase,


Y6.ro

JOCURI LOGICE

ORASE DIN AMERICA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul ORASE DIN AMERICA


Alte JOCURI LOGICE


Orase Din America este un joc online ce face parte din categoria de jocuri logice. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 10 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 2,248 ori. Speram ca jocul Orase Din America a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.