JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PARCARI TIRURI GRELE


Jocuri Parcari Tiruri Grele

Descriere Jocuri Parcari Tiruri Grele: Ei da, daca esti un sofer profesionist bun sau daca asa te consideri, trebuie sa incerci acest joc cu parcari tiruri grele. In acest joc vei fi pus in toate situatiile de a parca tiruri, in cele mai dificile pozitii. Vei parca tirul la milimetru intre doua masini, intr-o parcare foarte greu de patruns. Condu cu atentie tirul cu remorca si ai grija sa nu il atingi de vreun obstacol. Parcheaza tirul in orasul foarte aglomerat, lasa-te ghidat de sageata pentru a merge la locul in care vei fi nevoit sa parchezi tirul. Acest joc greu il poate juca doar baietii deoarece vor trebui sa traga de volan mult pentru a parca tirul cu remorci. Utilizeaza sagetile ca sa conduci tirul!

Cuvinte cheie: jocuri cu parcari tiruri, jocuri de parcat tiruri cu remorci, jocuri de parcat grele, jocuri grele de baieti, jocuri de condus tirul, jocuri cu tiruri cu remorci, jocuri camioane cu remorci, jocuri de parcat camioane,


Y6.ro

JOCURI CU PARCARI

PARCARI TIRURI GRELE

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul PARCARI TIRURI GRELE


Alte JOCURI CU PARCARI


Parcari Tiruri Grele este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu parcari. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 19 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 34,990 ori. Speram ca jocul Parcari Tiruri Grele a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.