JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PE AICI NU SE TRECE


Jocuri Pe Aici Nu Se Trece

Descriere Jocuri Pe Aici Nu Se Trece: Acest joc este un joc super tare in format 3d si esti in pielea unui mosneag care aparent pare simpatic. Acest mosneag esti chiar tu si va trebui ca sa restrictionezi lumea sa nu treaca de tine. Daca cineva a reusit sa treaca de tine atunci va trebui sa o iei de la capat. Vei face asta pana vei reusi sa strangi un scor cat mai mare. Ca sa ii opresti pe oameni sa mai treaca de tine vei folosi fie mouse-ul fie tastele WASD. Nu le da voie oamenilor sa treaca mai departe la celelalte raioane din supermarket.

Cuvinte cheie: jocuri de perspicacitate, jocuri de indemanare, jocuri de gandire, jocuri anti plictiseala, jocuri noi 2015, jocuri 3d 2015,


Y6.ro

JOCURI LOGICE

PE AICI NU SE TRECE
Comenteaza jocul PE AICI NU SE TRECE


Alte JOCURI LOGICE


Pe Aici Nu Se Trece este un joc online ce face parte din categoria de jocuri logice. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 3 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 3,382 ori. Speram ca jocul Pe Aici Nu Se Trece a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.