JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri POMPIERII IN MISIUNE


Jocuri Pompierii In Misiune

Descriere Jocuri Pompierii In Misiune: Pompierii au primit comanda ca o casa a luat foc iar focul tinde sa se extinda si la celelalte locuinte din jur. Pompierii au pornit intr-o misiune pe viata si pe moarte si vor trebui sa ajunga acolo in timpul cel mai scurt posibil. Ca sa ajungi acolo trebuie sa treci prin acest trafic foarte aglomerat, si va trebui sa faci slalom printre masini, iar acolo unde nu se poate va trebui sa intri chiar in acestea. Nu uita sa strangi bonusurile precum nitro-ul care iti vor acorda sansa de a putea merge mai departe in aceasta cursa cu pompieri si alte obiecte bonus. Conduc camionul de pompieri cu atentie ca sa nu calci oamenii de pe trotuare.

Cuvinte cheie: jocuri cu pompieri, jocuri curse cu masini de pompieri, jocuri cu pompierii, jocuri cu masini de pompieri, jocuri cu cisterne, jocuri firetruck, jocuri tiruri de pompieri, jocuri cu camioane 2015,


Y6.ro

JOCURI CU TIRURI

POMPIERII IN MISIUNE

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul POMPIERII IN MISIUNE


Alte JOCURI CU TIRURI


Pompierii In Misiune este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu tiruri. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 13 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 2,918 ori. Speram ca jocul Pompierii In Misiune a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.