JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PONEIUL ZBURATOR


Jocuri Poneiul Zburator

Descriere Jocuri Poneiul Zburator: Poneiul zburator este un joc in care acest ponei cu puteri supranaturale va trebui sa zboare cat mai mult pana ce ba obtine cel mai bun scor posibil. Iti mai aduci aminte de jocul flappy bird in care pasarea trebuia sa zboare cat mai mult si sa evite obstacolele? Exact despre asta este vorba si in acest joc cu ponei, doar ca pasarea a fost inlocuita acum de un ponei. Acest joc, ca si cel flappy bird se joaca cu ajutorul mouse-ului si va trebui sa faci click astfel incat sa poti trece cu usurinta printre aceste obstacole.

Cuvinte cheie: jocuri cu ponei, jocuri flappy bird, jocuri flappy flight, jocuri cu ponei 2015, jocuri cu ponei noi, jocuri cu pasari zburatoare,


Y6.ro

JOCURI CU ANIMALE

PONEIUL ZBURATOR

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul PONEIUL ZBURATOR


Alte JOCURI CU ANIMALE


Poneiul Zburator este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu animale. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 14 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 2,960 ori. Speram ca jocul Poneiul Zburator a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.