JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri STINGE INCENDIILE DIN ORAS


Jocuri Stinge Incendiile Din Oras

Descriere Jocuri Stinge Incendiile Din Oras: Acum lucrezi ca pompier iar meseria ta necesita foarte multa atentie pentru a stinge incendiile. Locuiesti intr-un oras mare si esti pompier acolo si va trebui sa stingi incendiile ce au loc in oras, care sunt din ce in ce mai multe. Ca sa stingi incendiile din oras trebuie sa urmaresti cu atentie pe gps locatia unde a avut loc incendiul si sa te deplasezi cat mai repede cu camionul tau de pompieri acolo. Ajuns acolo va trebui sa parchezi camionul de pompieri in locul de parcare de unde vei trage furtunul cu apa pentru a stinge incendiile. Atentie mare in timp ce conduci pompieria sa nu o lovesti de prea multe ori, pentru ca va trebui sa reiei jocul de la inceput iar cladirile vor continua sa arda, nimeni nu le va mai salva. Ca sa stingi focurile va trebui sa nimeresti gaura folosind tasta space.

Cuvinte cheie: jocuri cu pompieri, jocuri de stins incendii, jocuri cu masini de pompierie, jocuri de parcat pompieri, jocuri de stins focuri,


Y6.ro

JOCURI CU PARCARI

STINGE INCENDIILE DIN ORAS

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul STINGE INCENDIILE DIN ORAS


Alte JOCURI CU PARCARI


Stinge Incendiile Din Oras este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu parcari. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 15 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 2,330 ori. Speram ca jocul Stinge Incendiile Din Oras a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.