JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TALKING GINGER OPERATIE LA INIMA


Jocuri Talking Ginger Operatie La Inima

Descriere Jocuri Talking Ginger Operatie La Inima: Motanul Ginger din seria talking cats are acum o problema foarte grava, anumea el nu mai poate sa respire cum trebuie si are nevoie urgenta de o operatie la inima. Consulta-l pe Talking Ginger inainte de a intrat in operatie, si verifica-i pulsul daca e ok. Dupa ce i-ai luat toate analizele de sange, vei intra in operatia de inima care este o operatie foarte grea pe care doar cele mai bune maini, adica cei mai buni doctori veterinari o vor realiza. Urmeaza instructiunile din joc pentru ca operatia sa fie un succes iar motanul Ginger sa-si revina complet!

Cuvinte cheie: jocuri cu talking cats, jocuri cu motanul ginger, jocuri talking ginger, jocuri cu operatii la inima, jocuri cu doctori veterinari, jocuri de operat pisici, jocuri de operat animale,


Y6.ro

JOCURI CU OPERATII

TALKING GINGER OPERATIE LA INIMA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TALKING GINGER OPERATIE LA INIMA


Alte JOCURI CU OPERATII


Talking Ginger Operatie La Inima este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu operatii. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 21 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 3,221 ori. Speram ca jocul Talking Ginger Operatie La Inima a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.