JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TALKING TOM SI ANGELA TUNSORI


Jocuri Talking Tom Si Angela Tunsori

Descriere Jocuri Talking Tom Si Angela Tunsori: Talking Tom si Angel sunt doua personaje din desene animate pe care toata lumea le cunoaste. Acum celor doi le-a crescut parul foarte mare si au nevoie de tine, un frizer profesionist, pentru a ii tunde. Trebuie sa ii tunzi foarte frumos, asa cum se poarta acum, cum e la moda prin randul tuturor tinerilor. Alege-ti un personaj, fie Talking Tom sau Angela, dupa care tunde-l. Bineinteles dupa ce ai terminat cu personajul ales, va trebui sa il alegi pe celelalt motan vorbitor.

Cuvinte cheie: jocuri cu talking tom, jocuri cu talking angela, jocuri cu motanul vorbaret, jocuri de tuns motani, jocuri de tuns parul,


Y6.ro

JOCURI DE COAFAT

TALKING TOM SI ANGELA TUNSORI

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TALKING TOM SI ANGELA TUNSORI


Alte JOCURI DE COAFAT


Talking Tom Si Angela Tunsori este un joc online ce face parte din categoria de jocuri de coafat. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 9 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 6,392 ori. Speram ca jocul Talking Tom Si Angela Tunsori a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.