JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TETRIS CLASIC ONLINE


Jocuri Tetris Clasic Online

Descriere Jocuri Tetris Clasic Online: Joaca acum tetris clasic online, intr-un joc super tare in care tu trebuie sa urmaresti cuburile care vin de sus catre jos. De asemenea trebuie sa ai grija deoarece piese geometrice formate din cuburi vin de jos in sus si se lipesc de celelalte piese. Piesele ce vin vor trebui sa fie eliminate, exact asa cum se intampla si in jocul de tetris clasic. Invita-ti si prietenii sa joace acest super joc de tetris online, un joc pe care il poate juca oricine. Pentru a schimba forma geometrica a pieselor foloseste tastele sageti iar pentru a grabi sa ajunga in sus foloseste tasta space.

Cuvinte cheie: jocuri tetris online, jocuri de tetris, jocuri tetris 2015, jocuri de tetris noi, jocuri cu cuburi colorate, jocuri tetris mania,


Y6.ro

JOCURI LOGICE

TETRIS CLASIC ONLINE

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TETRIS CLASIC ONLINE


Alte JOCURI LOGICE


Tetris Clasic Online este un joc online ce face parte din categoria de jocuri logice. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 13 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 1,946 ori. Speram ca jocul Tetris Clasic Online a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.