JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri TRENUL LUI MOS CRACIUN


Jocuri Trenul Lui Mos Craciun

Descriere Jocuri Trenul Lui Mos Craciun: Mos Craciun va alege anul acesta un mijloc de transport pentru cadouri pe sine, anumea un tren special creat pentru el si pentru cadourile ce trebuie sa le transporte copiilor. El are foarte mult de muncit pentru a transporta toate cadourile in intreaga lume, si va trebui sa se miste cat mai repede si fara greseala. Pentru inceput va trebui sa mergi cu trenul la fabrica de jucarii unde Mos Craciun va trebui sa incarce vagoanele trenului cu cadouri. Ai grija sa incarci vagoanele cat mai bine ca sa nu scapi cadourile pe drum, ca daca te vei duce fara cadouri la copiii atunci va trebui sa reiei jocul de la inceput. Ai la dispozitie 10 nivele, care vor fi suficiente pentru a transporta toate cadourile in intreaga lume. Marfa pe care o transportai tu acum a luat locul cadourilor mult asteptate de toata lumea de pe planeta. Pentru a incarca trenul cu cadouri o sa apesi tasta Space si vei lua mana de pe ea atunci cand ai umplut un vagon, dupa aia va trebui sa treci la urmatorul vagon, pana cand nu vor mai ramane cadouri de transportat. Trebuie sa te grabesti ca sa transporti aceste cadouri deoarece jocul este contracronometru, daca nu vei ajunge la timp atunci vei incepe nivelul din nou. Trenul pe care il ai la dispozitie este un tren vechi cu aburi ce va merge un pic mai greu, insa tu o sa te descurci si n-o sa-l dezamagesti pe mos.

Cuvinte cheie: jocuri cu mos craciun, jocuri trenuri cu vagoane, jocuri trenuri cu marfa, jocuri de iarna, jocuri cu trenuri cu aburi, jocuri de livrat cadouri,


Y6.ro

JOCURI CU TRENURI

TRENUL LUI MOS CRACIUN

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul TRENUL LUI MOS CRACIUN


Alte JOCURI CU TRENURI


Trenul Lui Mos Craciun este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu trenuri. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 13 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 4,267 ori. Speram ca jocul Trenul Lui Mos Craciun a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.