JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri AUTOBUZUL DE EXCURSII


Jocuri Autobuzul De Excursii

Descriere Jocuri Autobuzul De Excursii: Autobuzul de excursii este cel mai nou joc cu autobuze 2016 in care tu trebuie ca sa conduci acest autobuz galben cu care vei face calatorii in intreaga lume. Pentru ca te afli intr-o excursie trebuie ca sa faci poze si sa salvezi momentele cele mai frumoase pe aparatul tau foto. Pentru inceput va trebui ca sa imbarchezi pasagerii in autobuzul de excursii dupa care vei porni in calatorie. Ca si in celelalte jocuri cu autobuze, si in acest joc banii galbeni conteaza foarte mult, pentru ca de ei iti vei cumpara combustibil. Tine mereu un ochi pe rezervorul de motorina, si ai grija ca acesta sa nu scada sub minim. Foloseste tastele directionale ca sa conduci autobuzul de scoala galben si termina toate nivelele din acest joc. In fiecare nivel al acestui joc cu autobuze iti va fi explicat ce trebuie sa faci, succes!

Cuvinte cheie: jocuri de condus autobuze, jocuri cu excursii, jocuri de transportat pasageri, jocuri cu autobuze 2016, jocuri de condus, jocuri cu autobuze de scoala,


Y6.ro

JOCURI CU AUTOBUZE

AUTOBUZUL DE EXCURSII

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul AUTOBUZUL DE EXCURSII


Alte JOCURI CU AUTOBUZE


Autobuzul De Excursii este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu autobuze. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 7 Mai 2016 si a fost jucat pana acum de 7,341 ori. Speram ca jocul Autobuzul De Excursii a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.